THE UPCYCLE is ervan overtuigd dat afvalstromen beter benut moeten worden. Dit doen wij zelf door schrootfietsen te gebruiken als grondstof voor  design producten met een ijzersterk duurzaam en sociaal verhaal. Wij helpen en stimuleren graag de mensen om ons heen om anders naar afval te kijken en bij te dragen aan een circulaire samenleving.

Wij geloven dat producten gemaakt van afvalstromen op veel grotere schaal geproduceerd kunnen worden; betaalbaar en van goede kwaliteit voor de consument in Nederland en daarbuiten. We gaan de afvalberg tegen en willen deze  uiteindelijk in zijn geheel uitbannen. We helpen mee aan deze ontwikkeling tot een circulaire economie met een zo laag mogelijke impact op het milieu (in onze productieprocessen en andere activiteiten) en hebben het doel om iedereen te stimuleren en ontwikkelen bij het werken aan deze toekomst.

THE UPCYCLE STORE is een souvenir en cadeau winkel in het hartje van Amsterdam. Met deze winkel geven we een gezicht aan de upcycle-revolutie die gaande is; we brengen alle mooie lokale duurzame en sociale initiatieven samen onder één dak in een pand vol Hollandse historie.

-

Met deze partners maken we de wereld een stukje beter en we zijn altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen!

.

Meet our partners

Met deze partners maken we de wereld een stukje beter en we zijn altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen!