Lekker koud…

Brrr…. Wat een kou… Gelukkig zijn wij van Team Upcycle hier op voorbereid. ‘Lefties‘ heeft namelijk nieuwe wanten bij ons langsgebracht! Geen zin om te koken? Dan hebben wij de heerlijke soepen van ‘Kromkommer‘. En wil je helemaal ontspannen de kou doorstaan, dan hebben wij d

e sweatpants van ‘WearPatch‘ en onze eigen truien paraat!

Lees meer
Stages bij The Upcycle

 

Wisten jullie dat wij ook verschillende afstudeer stages begeleiden? Van marketing tot product ontwerp zijn er plekken. Zoals Jente van Schuppen die op dit moment afstudeert bij The Upcycle door te onderzoeken hoe plastic afval gerecycled kan worden in combinatie met fiets afval (hierover later meer!). Upcyclen is niet nieuw voor hem, hij heeft onder andere van oude haardroogkappen deze coole sta-lampen gemaakt! Je kan de lampen en nog veel meer komen bekijken in onze winkel in het hartje van Amsterdam.

Lees meer
The Upcycle Store Uniform

The Upcycle Store uniform! Diverse kleuren en maten. Mogelijk gemaakt door Loenatix.

Lees meer
Nieuwe producten zijn binnen!

IMG_8118 (2)Wat is Lodewijk goed bezig geweest! De afgelopen maanden heeft hij continu nieuwe modellen gemaakt van onze etuis. En nu zijn ze eindelijk af. Voorraad is beperkt, dus alleen in de winkel te verkrijgen. Dus op schieten en langs komen!

Lees meer
Schooljaar Mundus weer gestart

We zijn weer begonnen met de lessen aan het Mundus college in Amsterdam. THE UPCYCLE is o.a. verantwoordelijk voor het lesprogramma voor de 3e klas techniekvakken en talentontwikkeling. Hierbij speelt het hergebruik van materialen natuurlijk een centrale rol, daarnaast focussen we op de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen.

Lees meer
Russische 1tv

Ga naar de website van RU 1tv en kijk of je er wat van snapt

Lees meer